Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
   Rebutjar

BULLENT, EDICIONS DEL

NURIA SENDRA MARCO
C/ TARONJA, 16 BAIX
PICANYA
961590883
961590845
info@bullent.net
http://www.bullent.net

BULLENT, EDICIONS DEL

Núria Sendra: Edicions del Bullent

Edicions del Bullent som una de les editorials del País Valencià de més llarga trajectòria.

 

Pensem que la cultura és vital per al desenvolupament de la societat i editem els llibres en conseqüència i procurem que la gent els conega un cop els hem editat.

 

No es fa cultura sense gent creativa. Hem inclòs en aquesta web un llistat dels autors/es dels llibres que hem publicat. Alguns començaren publicant amb nosaltres i ara ja tenen un reconeixement social, altres el tindran i tots tenen el nostre reconeixement i admiració.

 

Convoquem el Premi Enric Valor de narrativa juvenil (que començà el 1980) amb l'ajuntament de Picanya i el Premi Bernat Capó de difusió de la Cultura popular amb el Museu Valencià d'Etnologia i en publiquem altres com el Premi Soler i Estruch de narrativa curta.

 

Comencem a publicar el 1983 amb vocació d'abastir els valencians de  llibres en la seua llengua. Ara comptem amb col·leccions de narrativa per als més menuts i per als més grans, i també d'assaig i de suport a l'ensenyament.

 

També publiquem en castellà sota el segell Abisal.

 

Som membres de l'Associació d'editors del País Valencià i de l'Associació d'Editors en llengua Catalana.

 

Amunt TornarTornar

L'Associació d'Editors del País Valencià recolza l'activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il-legal de tots els
productes culturals: llibres, música, pel-lícules, vídeojocs, i programes d'ordinador.
BULLENT, EDICIONS DEL | valencianbooks.com
Principal Llibres Escriptors Contacte Cercar Tema Hemeroteca subscriure's