Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
   Rebutjar

Cultura participa en la Fira del Llibre Infantil de Bolonya

GVA

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha facilitat la participació d'editorials valencianes en la Fira del Llibre Infantil de Bolonya, "Bologna Children's Book Fair", dins de les accions de fomentar la cultura valenciana en l'exterior que s'arreplega en el Pla Valencià d'Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives. 

Les editorials valencianes Algar, Andana Editorial, Castellnou/Hermes, Editorial Legua, Media Vaca i Onada Edicions exposen les seues novetats dins de l'estand que la Generalitat disposa en l'espai d'exposició de la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya en la Fira reconeguda com la més important a Europa de continguts culturals per a xiquets que es realitza del
4 al 7 d'abril. 

Enguany, l'organització de la Fira ha guardonat l'editorial valenciana Media Vaca amb el primer premi "Bologna Ragazzi Award" en la categoria "Non fiction" per la seua col·lecció Libros para mañana. 

Cultura, coneixedora que la gran oportunitat de projecció internacional que suposa per a les editorials valencianes aquest tipus d'esdeveniments, ha col·laborat amb 15.000 euros per a finançar despeses d'organització. 

El Pla Estratègic Cultural Valencià Fes Cultura, és l'estratègia que ha dissenyat la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport amb l'objectiu de construir una política cultural valenciana que reactive econòmicament al sector industrial dedicat a la promoció i divulgació de la
cultura en totes les seues modalitats. Un dels eixos de Fes Cultura se centra a potenciar la indústria de la cultura valenciana en mercats, fires i festivals internacionals. 

La Fira del Llibre de Bolonya s'ha convertit en l'única gran plataforma dedicada a l'espectre complet de continguts per a xiquets i jóvens des del llibre imprés a l'edició en la web o des dels audiovisuals a les aplicacions. 

Amb l'objecte de vendre i comprar drets d'autor, triar la millor oferta editorial o de continguts per a xiquets i jóvens (fins a 18 anys), en la Fira del Llibre Infantil de Bolonya es reuneixen els principals agents del sector: editors, autors, il·lustradors, traductors, agents literaris, productors de cine-TV, llicenciants i llicenciataris, distribuïdors, llibrers, bibliotecaris, etc.  En els més de 20.000 metres quadrats de la Fira es realitzen diverses activitats complementàries, com l'Exposició d'Il·lustradors, les tertúlies del Café d'Il·lustradors i l'entrega del "Bolonga Ragazzi Award", iniciativa que reconeix anualment els millors llibres infantils en termes de disseny gràfic i editorial en quatre categories: Ficció, No Ficció, Nous Horitzons i Opera Prima. 

La trobada està reservada exclusivament als operadors del sector editorial. L'any 2015, va rebre aproximadament 1.300 expositors de 67 països i va ser visitada per més de 35.000 persones.

http://www.gva.es/va/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=674037​

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

L'Associació d'Editors del País Valencià recolza l'activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il-legal de tots els
productes culturals: llibres, música, pel-lícules, vídeojocs, i programes d'ordinador.
Cultura participa en la Fira del Llibre Infantil de Bolonya | valencianbooks.com
Principal Llibres Escriptors Contacte Cercar Tema Hemeroteca subscriure's