Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
   Rebutjar

'El rap de la gallina Carolina' Pep Castellano i Canto Nieto. Edicions del Bullent

El rap de la gallina Carolina

La revolta dels animals

Pep Castellano i Canto Nieto són, a hores d'ara, especialistes en contar històries diferents i en llençar una ullada al dia a dia, tot invertintne «roles» i convencionalismes socials.

La imaginació de Pep Castellano (Albocàsser, 1960) i Canto Nieto (Zamora, 1960) no té límits. Tots dos plegats aconsegueixen crear, amb molt d'humor, històries tan insòlites com aquestes dues que ara presentem aquí, on la vida deixa de ser convencional i els papers s'inverteixen.

Tot jugant amb la vida quotidiana però sense deixar de trencar esquemes i afegint-li un pessic de surrealisme- tant el missatge de les històries de Castellano, com el que hi ha darrere dels dibuixos de Canto, aposten per trencar tabús i parlar als infants de les realitats quotidianes amb sinceritat, gràcia, originalitat i intel·ligència.

Contada a ritme de rap, la història de la gallina Carolina és un tant irreverent. Presenta un personatge femení inquiet, modern i un poc rebel, amb una imatge trencadora ( du dos piercings i un tatuatge). Així ens la presenten Pep i Canto, com una artista independent, roquera i disposada a fer la seua revolució en qualsevol moment (entre altres coses, ha decidit ser mare fadrina). Tot plegat, aquest es un llibre que es pot llegir, ballar o cantar, i que de segur us sorprendrà ?Coco pap, cococopap, rimant un ritme, rimant un rap. A més, el podeu trobar musicat en www.bullent.net , o contactar amb l'editorial, si esteu interessats en el CD.

Lourdes Toledo

http://dglab.cult.gva.es/Libro/articulos_lletres/lletres_12/12_infantil_juvenil/Jaume_rap.pdf

 

Llibre: El rap de la gallina Carolina

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

L'Associació d'Editors del País Valencià recolza l'activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il-legal de tots els
productes culturals: llibres, música, pel-lícules, vídeojocs, i programes d'ordinador.
'El rap de la gallina Carolina' Pep Castellano i Canto Nieto. Edicions del Bullent  | valencianbooks.com
Principal Llibres Escriptors Contacte Cercar Tema Hemeroteca subscriure's