Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
   Rebutjar

Elvira Cambrils

Biografia

Elvira Cambrils

Elvira Cambrils (Pego, Marina Alta, 1955), llicenciada en Filosofia per la Universitat de València, obté la càtedra de Filosofia de batxillerat l'any 1981. Des d'aleshores exerceix la docència en distints instituts del País Valencià al temps que participa en iniciatives de caràcter cultural com Graffiti, programa de Ràdio Lliure, l'Associació de fotògrafs Diafrakma o el programa Estirant el fil a Ràdio municipal de Pego.

L'interés per l'activitat literària roman latent fins que l'any 2000 enceta un diari arran d'un viatge pel mezzogiorno italià i Sicília, rere les petjades d'Ulisses, i descobreix l'escriptura dietarística com a eina d'aprenentatge vital i literari, raó per la qual segueix amb ella fins a l'actualitat. A més, les anotacions dels vint-i-tres dies d'aquell viatge li serveixen de base per a una sèrie de relats, entesos com a exercicis de narrativa breu, alguns del quals acaben formant part del llibre Mira'm, Amor (Bromera, 2007).

L'experiència amb la ficció és tan plaent que prova a endinsar-se en un projecte més ambiciós, la construcció d'una història al voltant del paral·lelisme entre dos mons allunyats en el temps però propers pel que respecta a la manera humana d'acarar la realitat. I naix El bes de l'aigua (Bullent, 2010), la primera novel·la. En el camí queden altres contes i relats curts en publicacions locals, i nous projectes en marxa.

Amunt Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

L'Associació d'Editors del País Valencià recolza l'activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il-legal de tots els
productes culturals: llibres, música, pel-lícules, vídeojocs, i programes d'ordinador.
Elvira Cambrils | valencianbooks.com
Principal Llibres Escriptors Contacte Cercar Tema Hemeroteca subscriure's