Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
   Rebutjar

Jesús Mollà

Biografia

Jesús Mollà

Vaig naixer a Tavernes Blanques, població de l'Horta Nord, el 4 de juny de 1961.

Després de fer la major part dels estudis bàsics i tot el batxillerat a Massamagrell, em vaig matricular en l'especialitat de Filosofia a la Facultat de València, carrera que vaig acabar en 1984. Des de l'any 1988 em dedique a l'ensenyament de la filosofia, alternant les ocupacions pedagògiques amb les literàries.

En 1988 vaig quedar finalista del "Premio de Narraciones Breves Antonio Machado" amb el relat "El espíritu de Abel" que va ser publicat, junt amb els altres relats finalistes, en un volum editat per la Fundación de Ferrocarriles Españoles. En 1992 vaig publicar el relat "La mancha del jaguar" en la revista literària "La Página". Darrere d'aquests relats en vingueren altres, que no varen veure la llum per diverses circumstàncies, i una novel·la que roman inèdita.

En 2002 vaig rebre el Premi Santillana d'Educació en la categoria d'Educació Secundària per la programació de l'assignatura Viatge a altres cultures. Un any més tard, formant part d'un equip de treball integrat per companys de l'institut, vaig rebre el Premi d'Experiències Educatives d'Alzira.

En Octubre del 2005 vaig obtindre el III "Premi de Narrativa Infantil Vicenta Escrivà" amb la novel·la Aiguablava, que significava la meua estrena en la literatura en valencià; En juliol de 2009 s'ha publicat, també en Tandem, però en la col·lecció la Moto, la novel·la El jove que va perdre el nom, que és la darrera obra publicada.

(Actualitzat 27/03/2010)

Amunt Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

L'Associació d'Editors del País Valencià recolza l'activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il-legal de tots els
productes culturals: llibres, música, pel-lícules, vídeojocs, i programes d'ordinador.
Jesús Mollà | valencianbooks.com
Principal Llibres Escriptors Contacte Cercar Tema Hemeroteca subscriure's