Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
   Rebutjar

Josep Ballester

Biografia

Josep Ballester

Josep Ballester (Alzira, 1961) és escriptor i professor de literatura contemporània en la Universitat de València. Ha cultivat, sobretot, la poesia, sent antologat en les antologies poètiques més representatives dels 80. Així mateix cal destacar la seua producció assagística, tant l'acadèmica com la creativa.

També s'ha de ressenyar el seu treball com a traductor, especialment de literatura iltaliana, les versions d'autors com Giorgio Bassani (Epitafi, 1996), Dario Fo (Misteri Buffo, 1999) Salvatore Quasimodo (El fals i veritable verd, 1993) o Pier Paolo Pasolini (El plany de l'escavadora, 2001).

La seua obra ha sigut traduïda al castellà, hongarés, xinés, anglés i francés. Reconegut animador cultura, Ballester és avui en dia el vicepresident de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana per al País Valencià.

http://www.escriptors.com/autors/ballesterj/

http://www.mallorcaweb.com/mag-teatre/ballester/

http://www.sant-cugat.net/daltabaix/ballester.htm

http://cultura.gencat.net/ilc/qeq/FitxaAutors.asp.

 (Actualitzat 27/03/2010)

 

Amunt Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

L'Associació d'Editors del País Valencià recolza l'activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il-legal de tots els
productes culturals: llibres, música, pel-lícules, vídeojocs, i programes d'ordinador.
Josep Ballester | valencianbooks.com
Principal Llibres Escriptors Contacte Cercar Tema Hemeroteca subscriure's