Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
   Rebutjar

Josep-Vicent Galan i Rodrigo

Biografia

Josep-Vicent  Galan i Rodrigo

Josep-Vicent Galan i Rodrigo, nascut a Sueca el mes d'abril del 1957.

Diplomat en Professorat d'Educació General Bàsica per l'Escola Universitària de professorat d'Educació General Bàsica de Xest. 1978) i Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació. Secció Pedagogia per la Universitat de València. 1998)

Ha treballat 6 anys com a Assessor d'Educació de persones Adultes al Centre de Professors de Torrent (València).

Actualment treballa com a Professor del departament de COMUNICACIÓ-VALENCIÀ al CEED: Centre Específic d'Educació a Distància de València.

Ha publicat diversos contes infantils i juvenils en editorials valencianes i de l'Estat Espanol.

Va rebre el Premi de literatura infantil i juvenil "Enric Valor" l'any 1986 amb l'obra "Els contes d'un dia". Així com el premi de poesia "La Forest d'Arana" 1988 amb el poemari "Una gota de lluna".

Ha realitzat traduccions al català de poemes d'Emili J. Brontë així con l'obra "L'horror de Dunwich" de H.P. Lovecraft.

Actualment es dedica a la producció de materials didàctics per a l'aprenentatge del castellà i dels valencià de les persones estrangeres els quals han estat editats per les editorials Ecir i Santillana-Voramar.

 

Amunt Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

L'Associació d'Editors del País Valencià recolza l'activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il-legal de tots els
productes culturals: llibres, música, pel-lícules, vídeojocs, i programes d'ordinador.
Josep-Vicent  Galan i Rodrigo | valencianbooks.com
Principal Llibres Escriptors Contacte Cercar Tema Hemeroteca subscriure's