Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
   Rebutjar

LITERA LIBROS

Juan Romero Corell
C/ Sant Josep 45
Albuixech
669 78 76 84
info@literalibros.com
http://www.literalibros.es/

LITERA LIBROS

Normalment, en una llitera hi dormen nens i nenes. Allà pugen i baixen, parlen, es barallen, aprenen, treuen el cap, salten, cauen, riuen, comparteixen, somien... i dormen. Una llitera és més que dos o tres o quatre llits: és una col·lecció d’experiències.

La nostra editorial es diu Litera i parla de criança, que és el mateix que pujar i baixar, parlar, barallar-se, aprendre, treure el cap, saltar, caure, riure, compartir, somiar... i dormir (quan es pot). La nostra Litera vol ser més que una editorial: vol ser una bona col·lecció d’experiències.


En una litera, normalmente, duermen niños y niñas. Y ahí suben y bajan, hablan, se pelean, aprenden, se asoman, saltan, caen, se ríen, comparten, sueñan… y duermen. Una litera es más que dos o tres o cuatro camas. Es una colección de experiencias.

Nuestra editorial se llama Litera. Y habla de criar. Que es lo mismo que subir y bajar, hablar, pelearse, aprender, asomarse, saltar, caer, reírse, compartir, soñar… y dormir (cuando es posible). Nuestra Litera quiere ser más que una editorial. Quiere ser una buena colección de experiencias.

Amunt TornarTornar

L'Associació d'Editors del País Valencià recolza l'activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il-legal de tots els
productes culturals: llibres, música, pel-lícules, vídeojocs, i programes d'ordinador.
LITERA LIBROS | valencianbooks.com
Principal Llibres Escriptors Contacte Cercar Tema Hemeroteca subscriure's