Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
   Rebutjar

Quatre editorials valencianes especialitzades en el còmic participen al Festival BD d'Angoulême, a França

Es tracta de Fandogamia Editorial, Grafito Editorial, Anillo de Sirio i Ediciones Babylon. El 2020, totes les editorials hi participaran en un estand col·lectiu, en col·laboració amb l'Associació d'Editors del País Valencià

AEPV

A la fotografia, d'esquerra a dreta: Josep Albiors i Javier Bolado –Ediciones Babylon–, Jordi Bayarri –Anillo de Sirio–, Guillermo Morales –Grafito Editorial–, Pedro F. Medina –Fandogamia Editorial–, y Yolanda Dib –Grafito Editorial–.

A la fotografia, d'esquerra a dreta: Josep Albiors i Javier Bolado –Ediciones Babylon–, Jordi Bayarri –Anillo de Sirio–, Guillermo Morales –Grafito Editorial–, Pedro F. Medina –Fandogamia Editorial–, y Yolanda Dib –Grafito Editorial–.

Galeria d'Imatges

L'edició de còmic a València avança amb força. La nova generació d'editors valencians especialitzats en còmic formen part habitual de l'agenda internacional, i es troben a l’esdeveniment més important del sector a Europa: el Festival BD d'Angoulême, a França.

Un total de quatre editorials (Fandogamia Editorial, Grafito Editorial, Anillo de Sirio i Ediciones Babylon), amb seu a la Comunitat Valenciana, aprofiten estos dies per a tancar la compra de llibres estrangers, conéixer les novetats i tendències empresarials i vendre els drets per a la traducció de les seues creacions originals a altres països.

Pedro Medina, editor de Fandogamia, ha explicat que "la presència dels editors valencians a les convencions literàries, no tan sols especialitzades sinó de caràcter general, és cada vegada més freqüent i dona una bona imatge de l’impuls que estem donant a un sector que, fins ara, només tenia en compte Barcelona i Madrid".

Per a la propera edició de 2020, i en col·laboració amb l'Associació d'Editors del País Valencià, totes les editorials hi participaran en un estand col·lectiu. La cita més pròxima en el calendari nacional serà a l’Heroes Comic Con València, a finals de febrer, on les empresses valencianes del sector tindrán els seus espais d'exposició amb autors convidats.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

L'Associació d'Editors del País Valencià recolza l'activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il-legal de tots els
productes culturals: llibres, música, pel-lícules, vídeojocs, i programes d'ordinador.
Quatre editorials valencianes especialitzades en el còmic participen al Festival BD d'Angoulême, a França | valencianbooks.com
Principal Llibres Escriptors Contacte Cercar Tema Hemeroteca subscriure's