Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
   Rebutjar

Llorenç Giménez Tarazona

Biografia

Llorenç Giménez Tarazona

Va nàixer un dia d’octubre de l’any 1954 al Carrer del mig número 88 del barri de la Fila, a Alfafar, a les 8 del matí.
Com a ell li agrada dir és de la collita del Genovès. És Giménez per part de pare, que nasqué a Pozo-Lorente (Albacete), i Tarazona per part de sa mare, que nasqué a Alfafar.
Fou setmesó i per això va passar la primera setmana de vida dins d’una capsa de sabates, embolicat amb cotó-en-pèl i escalfat per una bombeta elèctrica.
Sa mare sempre ha dit que quan plorava semblava que raonava i així ha continuat. Des de menut li agradava contar acudits i, a poc a poc, era requerit per ser l’animador dels jocs i les vetllades, on acompanyava els acudits amb cançons d’animació.
Amb el pas dels anys, es féu mestre. 
Ha treballat a l’escola La Gavina, una de les primeres escoles pioneres en l’ensenyament en valencià. Al cap d’uns anys es presentà a les oposicions i va guanyar-les, i aleshores començà la seua trajectòria docent en l’escola pública de Llaurí.
Des de fa cinc anys és el Contacontes més assaonat del País Valencià.

Font i més informació:

 http://www.clijcat.cat/diccionari/Catala/Autors.php?recordID=58

(Actualitzat 10/06/2010)

 

Amunt Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

L'Associació d'Editors del País Valencià recolza l'activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il-legal de tots els
productes culturals: llibres, música, pel-lícules, vídeojocs, i programes d'ordinador.
Llorenç Giménez Tarazona | valencianbooks.com
Principal Llibres Escriptors Contacte Cercar Tema Hemeroteca subscriure's