Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
   Rebutjar

GRAFITO EDITORIAL

Guillermo Morales Paz
Yolanda Dib Cabello
VALÈNCIA
667054488
marketing@grafitoeditorial.com , grafitoeditorial@grafitoeditorial.com
https://www.grafitoeditorial.com/shop/

GRAFITO EDITORIAL

Grafito Editorial està orientada a un públic que vulga gaudir d'una bona història, un bon dibuix i una edició de qualitat a bon preu.

Cadascuna de les nostres publicacions aposta pel seu autor amb força. El dibuixant de còmic necessita promoció, difusió i reconeixement, però també necessita poder viure del seu treball. I la millor manera de permetre a nous autors afermar-se professionalment és publicar les seues obres. 

Si bé en el catàleg de Grafito Editorial trobàreu àlbums d'autors internacionals, volem enfocar el nostre esforç a la creació de nous títols d'autors nacionals, així com en la venda de les llicències d'eixos còmics per a la seua venda en altres països.

Amunt TornarTornar

L'Associació d'Editors del País Valencià recolza l'activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il-legal de tots els
productes culturals: llibres, música, pel-lícules, vídeojocs, i programes d'ordinador.
GRAFITO EDITORIAL | valencianbooks.com
Principal Llibres Escriptors Contacte Cercar Tema Hemeroteca subscriure's